7

Våra tjänster.

Byggställningar

Vi innehar byggställningar för alla typer av projekt. Våra byggställningar är flexibla och kan byggas i olika sektioner samt med trappor och hiss. Därmed kan vi erbjuda den perfekta byggställningen för just ditt projekt.

När du hyr en byggställning från oss får ni full service, vi erbjuder att transportera och montera byggställningen när det önskas.

Väderskydd

Hyr väderskydd för att skydda din arbetsplats, vilket gör att du och dina hantverkare kan jobba oavsett vad det är för väder. Vi tillhandahåller olika alternativ som fungerar för olika typer av byggnader och byggarbetsplatser. Du kan alltså få ett väderskydd utifrån dina önskemål och behov. 

Fasadställningar

En fasadställning är användbar vid fasadarbeten, även vid fönsterrenovering och montering av stuprännor med mera. Som uthyrare ser vi till att underhålla fasadställningarna så att de alltid håller en hög kvalitet. 

Hyr du en fasadställning från oss hjälper vi till att frakta dem till och från dig, vi hjälper dig även att montera och demontera ställningen utifrån dina önskemål.

Fasadarbeten

Utöver vår uthyrning av bygg- och fasadställningar utför vi även fasadarbeten. Här kan du få hjälp med renovering av fönster och fönsterkarmar, tilläggsisolering, panelbyte samt målning av fasad. Vi innehar den rätta kunskapen och erfarenheten för att kunna ta oss an olika typer av fasadarbeten. 

Kontakta oss så lägger vi upp en plan för ditt projekt!

Fasadställningar Täby

Nordiska Ställningsteamet AB är ett företag med över 25 års erfarenhet som levererar och monterar ställningar för olika typer av projekt, bland annat fasadställningar. Hos oss arbetar endast utbildad och certifierad personal, därmed kan vi erbjuda högkvalitativ hjälp inom branschen. Vi förstår att alla uppdrag är unika och anpassar därför vårt arbete för att du ska få den rätta hjälpen utifrån ditt behov. Företaget utgår från Älvsjö men vi arbetar i stora delar av Stockholmsområdet, inklusive Täby.

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta oss på följande sätt:

Plats

Johan Skyttes väg 203, 125 34 Älvsjö

Maila oss

Ring oss

0762-11 04 22

Bli kontaktad

Skicka ett meddelande till oss så återkopplar vi till dig snabbast möjligast!
Vi ser framemot att få hjälpa dig!

[formidable id=2]